Med Avalon Khaan & Katrine Birk

Mer' Honning

- healing af 

dit indre barn

Køb adgang med 40% sensommerrabat her

ER DET DIG ELLER DIT INDRE BARN, DER STYRER SHOWET?

Healing af indre barn kan både lyde langhåret og tungt.

Forløbet er bygget op af 10 moduler + bonus materiale. Forløbet følges i dit helt eget tempo.
Modulerne  indeholder støttende lydfiler, meditationer og øvelser

DET FÅR DU:

PRAKTISK

Når du investerer i de 12 lydmoduler har du 48 timers fuld returret til at mærke, om det er det rette match til dig.

Du har evig adgang til modulerne så du kan tage kurset i dit eget tempo

© 2021 Mer' Honning. All rights reserved.

Men det behøver det ikke at være. DE fleste af os går bevidst eller ubevidst rundt med indre børn dagen lang, der styrer showet. Og det eneste, de længes efter er din kærlighed og støtte til at komme med op til den voksne udgave af dig. Så de ikke længere er fastfrosset i fortiden. 

Derfor har vi, Katrine Birk og Avalon Khaan, skabt dette online-space, hvor du vil modtage alt det, dit indre barn har brug for, for at blive ført op til nutiden, taget sig kærligt af og bidrage positivt i stedet for at styre showet ubevidst.

Dette forløb er til dig, som ELSKER at gå på opdagelse i dig selv, blive klogere på din inderside, og bryde med de mønstre, som holder dig tilbage i livet.

Forløbet er til dig, som ønsker “mere honning” i livet, altså, mere kontakt til det flydende guld, som strømmer på din inderside, og venter på at skinne endnu stærkere ud gennem dig.
 
Dit indre barn er dét mønster, du har svært ved at bryde, dér, hvor du føler dig ude af kontakt til dit sande jeg, og dér, hvor du kan føle noget andet tager over inden i dig.
 
Dette forløb tager dig i hånden. og guider dig til at forstå og kærligt møde, de sider af dig, som holder dig tilbage i livet, og måske kan virke destruktive for dig.
 
Vi har allesammen et indre barn, og måske i virkeligheden en indre børnehave. Som barn, har du måske oplevet, at der var sider af dig, som du var nødt til at holde tilbage, undertrykke og skjule - så du kunne blive accepteret af dine forældre, og mærke den livsvigtige kontakt, varme og tilknytning. Måske fik du skældud, når du mærkede vrede. Måske fik du at vide, du ikke skulle græde, når du var ked af det. Disse undertrykte sider, er ikke voksne sammen med resten af dig. Og derfor kan du opleve, at nogle af de reaktioner og handlemønstre, du bliver fanget i som voksen, virker umodne og som et lille barn.

De undertrykte sider i dig -  dine indre børn - har brug for en voksen til at tage dem kærligt i hånden, og hjælpe dem med stille og roligt at vokse op og modnes. Som voksen, har du muligheden for, at møde dig selv, og støtte de sider af dig, som de voksne ikke formåede at støtte da du var barn. 

Dette forløb, viser dig vejen til den kærlige healing og støtte til dig selv.

Jeg vil gerne have mer' honning

Indre barn basic - Hvad er det og sådan skaber du kontakt

Indre barn advanced - Sådan bliver du din egen mor og far for dit indre barn

Tilknytningsmønstre - Få fingre i dit indre landkort, så du nemmere kan blive mødt

Stop in the name of LOVE -Sådan står du op for dig selv og sætter grænser

Sit with it - Sådan undgår du at dulme dine følelser med mad/sex/SoMe/arbejde

Jeg savner dig! - Sådan connecter du dybere til dem, du elsker

Triggers & Traumer - De 'blå mærker' på vores nervesystem, sådan håndterer du og forløser dem

Sådan skaber du rum for andres healing - Partner/Ven/Barn

"Jeg kan ikke mærke en skid" - Sådan skaber du kontakt til kroppen

Dit forældreskab - Når der ingen voksne er tilstede

Blandet guf - Alt det vigtige, der ikke passer ind

Få ro på dit nervesystem med disse øvelser

DINE FORMIDLERE

Katrine Birk har studeret og arbejdet med selvudvikling, coaching samt energi- og kropsterapi i over 15 år. Hun afholder uddannelser inden for kropsterapi og mentoring, er forfatter til 'Tryk og glad' bogserien og stifter af podcasten 'Konflikter & kærlighed'. Derudover er Katrine uddannet familie- og psykoterapeut. 

Katrine Birk
Se mere om Avalon herFå mer' honning med 40% rabat her

Investering 
normalpris 2000 kr

Se mere om Katrine herJA TAK TIL MER' HONNING

Dine behov er vigtige og de fortjener at blive mødt

Avalon Khaan

Avalon Khaan har studeret og arbejdet med kommunikation, selvudvikling, healing og traumer de sidste 15 år. Hun afholder mentorforløb og skaber produkter inden for selvledelse og Human Design, er skaber af Love Leader, Skru op, #tingmithjertesiger og healings meditationer. Derudover er Avalon uddannet inden for ikke voldelig kommunikation, selvværd, kropsfrisættelse og chok release metoden. Men vigtigst af alt tæller alt det man ikke kan få papir på men som hun har trænet hver dag siden den dag kun landede på kloden: At lytte

40% sensommer-rabat til og med 18/9-23

40% sensommer-rabat til og med 18/9-23

Din sensommerpris 1200 kr.